Direktlänk till inlägg 26 november 2008
Deg/Teig
1 dl vetemjöl/DL Weizenmehl
1 dl grahamsmjöl/DL Weizenvollkornmehl
1/2 dl flytande margarin/DL flüssige Margarine (Rama Culinesse)
1/2 dl Kesella gourmet/DL Quark
(alternativt olivolja och vanlig kesella/Alternative wäre Olivenöl und fettarme Quark)
Fyll en pajform med degen./Ein Quicheform mit dem Teig füllen.
Fyllning:/Füllung:
- broccoli och ädelost/Brokkoli und Schimmelkäse
- fetaost, tomater och pesto/Fetakäse, Tomaten und Pesto
- dunstad spenat med salt, peppar och muskotnöt (only had the word nutmeg in my head)/gedünstete (?) Spinat mit Salz, Pfeffer und Muskatnuss (only had the word nutmeg in my head)
- eget förslag/eigener Vorschlag
Äggstanning:/Eiermischung:
1 ägg per 1 dl mjölk/1 Ei per 1 DL Milch
Ugn/Oven 175-195 grader/Grad
c:a 45 minuter/ca. 45 Minuten
Pajen kan ätas varm, kall och ljummen - perfekt när som helst! Die Quiche kann heiss, kallt und lauwarm gegessen werden - immer perfekt!
I saw these agora in a Ecco store in Aachen and wanted to but them all, but it was 31 degrees......
Today we're eating our own potatoes. Yippie yeah!
Had some friends over för dinner - bbq - and it was so nice to see them again. In the summertime everything is so much easier. Sitting outside, children playing in the garden. A perfect night if it wasn't for the mosquitos :-(...
| Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 |
8 |
9 |
|||
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
| |||||||||