Direktlänk till inlägg 6 april 2009
I dag satte vi nästan i gång grillsäsongen - åt en sallad på rivna morötter och riven kålrot, med en dressing gjord utan crème fraiche, äppelcidervinäger, hackad vitlök, havssalt och svartpeppar! Till det stekte vi fläskkarré - det är ju det klassiska grillköttet.
Heute haben wir fast mit der Grillsaison angefangen - haben ein Salat mit geriebenen Karotten und Kohlrüben, mir einem Dressin von Creme Fraich, Apfelcideressig, gehackte Knoblauch, Meersalz und Schwarzem Pfeffer. Dazu haben wir gebratene Schweinenachen gegessen und das ist ja das klassische Grillfleich.
I saw these agora in a Ecco store in Aachen and wanted to but them all, but it was 31 degrees......
Today we're eating our own potatoes. Yippie yeah!
Had some friends over för dinner - bbq - and it was so nice to see them again. In the summertime everything is so much easier. Sitting outside, children playing in the garden. A perfect night if it wasn't for the mosquitos :-(...
| Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
| 1 | 2 |
3 |
4 | 5 |
|||||
| 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 |
19 | |||
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | |||
| 27 | 28 | 29 |
30 | ||||||
| |||||||||