Direktlänk till inlägg 13 november 2009

Spenatlasagne/Spinatlasagne

Av Josefin - 13 november 2009 23:59

I dag testade vi att laga spenatlasagne och det blev gott, men inget särskilt att skryta med. Den måste således göras bättre innan den kan kvalificera in med receptet här... Vi använde oss bara av hackad spenat, ricotta, salt, peppar, muskotnöt och lasagneplattor. Något mer behövs!


Heute haben wir probiert Spinatlasagne zu machen und es wurde gut, aber wir brauchen nicht prahlen. Es muss anders gemacht werden um hier reinzukommen. Wir haben gehacktes Spinat, Ricotta-Käse, Salz, Pfeffer, Muskatnuss und Lasangeplatten. Irgendwas mehr braucht man!

 
 
Ingen bild

Vroni

14 november 2009 12:25

Den Profi fragen! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 7 augusti 2012 09:12

I saw these agora in a Ecco store in Aachen and wanted to but them all, but it was 31 degrees......

Av Josefin - 21 juli 2012 15:29

Looks good doesn't it?

Av Josefin - 20 juli 2012 18:41

Today we're eating our own potatoes. Yippie yeah!

Av Josefin - 20 juli 2012 18:39

Today we're eating our own potatoes...

Av Josefin - 19 juli 2012 22:46

Had some friends over för dinner - bbq - and it was so nice to see them again. In the summertime everything is so much easier. Sitting outside, children playing in the garden. A perfect night if it wasn't for the mosquitos :-(...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards