Direktlänk till inlägg 20 december 2010

Josefins Wienernougat

Av Josefin - 20 december 2010 01:27

100 g mandelspån torrostas i inte alltför het stekpanna och låt sen svalna

250 g nougat smältes i vattenbad

150 g mörk choklad hackas, ner i nougaten och där ska den smälta

blanda i mandelspånen och häll upp i en bakplåtsklädd form och täck över med aluminumfolie och ställ kallt. När det stelnat, dela i lagom munsbitar - KLART!


**********


100 g Mandelsplitter in einer Pfanne (nicht zu heiss) trockenrosten und abkühlen lassen

250 g Nougat im Wasserbad schmelzen

150 g dunkle Schokolade klein hacken, rein in der Nougat und da schmelzen lassen

die Mandelsplitter reintun, in eine backpapiergekleidete Form reingiessen, mit Alufolie decken und kühl stellen. Wenn es fest geworden ist, kleinteilen - FERTIG!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefin - 7 augusti 2012 09:12

I saw these agora in a Ecco store in Aachen and wanted to but them all, but it was 31 degrees......

Av Josefin - 21 juli 2012 15:29

Looks good doesn't it?

Av Josefin - 20 juli 2012 18:41

Today we're eating our own potatoes. Yippie yeah!

Av Josefin - 20 juli 2012 18:39

Today we're eating our own potatoes...

Av Josefin - 19 juli 2012 22:46

Had some friends over för dinner - bbq - and it was so nice to see them again. In the summertime everything is so much easier. Sitting outside, children playing in the garden. A perfect night if it wasn't for the mosquitos :-(...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards