Direktlänk till inlägg 20 december 2010
100 g mandelspån torrostas i inte alltför het stekpanna och låt sen svalna
250 g nougat smältes i vattenbad
150 g mörk choklad hackas, ner i nougaten och där ska den smälta
blanda i mandelspånen och häll upp i en bakplåtsklädd form och täck över med aluminumfolie och ställ kallt. När det stelnat, dela i lagom munsbitar - KLART!
**********
100 g Mandelsplitter in einer Pfanne (nicht zu heiss) trockenrosten und abkühlen lassen
250 g Nougat im Wasserbad schmelzen
150 g dunkle Schokolade klein hacken, rein in der Nougat und da schmelzen lassen
die Mandelsplitter reintun, in eine backpapiergekleidete Form reingiessen, mit Alufolie decken und kühl stellen. Wenn es fest geworden ist, kleinteilen - FERTIG!
I saw these agora in a Ecco store in Aachen and wanted to but them all, but it was 31 degrees......
Today we're eating our own potatoes. Yippie yeah!
Had some friends over för dinner - bbq - and it was so nice to see them again. In the summertime everything is so much easier. Sitting outside, children playing in the garden. A perfect night if it wasn't for the mosquitos :-(...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 |
|||
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|